Hieronder een overzicht van de activiteiten en/of evenementen in tekst en beeld welke door ons in dit jaar zijn georganiseerd.

********************

14 oktober 2021 Bezoek VVRTT


Een heuglijke dag want het eerste groepsbezoek na onze opening is een feit.

Vandaag waren we op speciaal verzoek in de ochtend geopend voor de Vereniging Veteranen Regiment Technische Troepen (VVRTT). Gerrit Bosch was op deze dag de gastheer namens het VOC-LbO (voorheen Veteranenhuis Artillerie 't Harde) en heeft die gelegenheid natuurlijk aangegrepen om ons nieuwe onderkomen met al zijn mogelijkheden te promoten.

Het was een zeer gezellige en geslaagde bijeenkomst. Aan het eind werden we hartelijk bedankt voor de service en de gastvrijheid en kregen we de toezegging dat ze zeker nog een keer terug zouden komen.

********************

22 december 2021 Kerstpakketten actie

 

In de week voor de Kerstdagen hebben we, dankzij de levering van 25 kerstpakketten voor veteranen, op vele locaties een veteranenkerstpakket kunnen afleveren. Hierbij werd duidelijk dat een klein gebaar in deze tijden zeer op prijs wordt gesteld. Deze actie was mogelijk door donaties en samenwerking met het Karel Doorman Fonds (KDF), de stichting Hulp voor Helden (HvH) en de stichting Ondersteuning Veteranen Activiteiten (OVA).

Dit alles geco√∂rdineerd door de stichting samenwerkende Veteranen Ontmoetings Centra (V.O.C.).

Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking en hopen dat het komende jaar weer te mogen doen. Namens allen die een pakket hebben mogen ontvangen; hartelijk dank.

********************