Veteranenhuis Artillerie 't Harde
De ontmoetingsplek voor alle veteranen

Het Veteranenhuis Artillerie ’t Harde biedt een ontmoetingsplek voor alle veteranen, het thuisfront en een ieder die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan een missie. In een ongedwongen sfeer kunnen zij met andere veteranen praten over hun ervaringen, of zo maar voor de gezelligheid bij elkaar komen. Desgewenst kan een aanwezige beheerder bezoekende veteranen helpen contacten te leggen, bijvoorbeeld met hulpverlenende instanties. 

Kom gerust een keer langs, de koffie staat klaar!

HULP


Wat vindt jij van onze website? Laat een berichtje achter in ons gastenboek. Dank alvast! Gastenboek KLIK HIER

***********************************************************************************************************

BBQ TIME ZATERDAG 2 JULI

De vakantie staat voor de deur en daarom een goed moment om het eerste half jaar samen af te sluiten met een BBQ zaterdag 2 juli.

We gaan er samen weer een mooie middag van maken met een uitgebreide BBQ en heffen het glas, met de hoop dat de tweede helft van het jaar minstens zo goed wordt bezocht als de afgelopen periode.

Wil je deelnemen, schrijf je dan in voor 16 juni. Dit kan door op onderstaande button te drukken en het aanmeldformulier in te vullen en te verzenden.


De deelname is gratis voor de veteraan. Natuurlijk mag je je partner meenemen. Voor de partner vragen we een kleine vergoeding van 5 euro. Hoe je die 5 euro kunt overmaken lees je bij het aanmelden.

Wij zorgen voor de randvoorwaarden en vragen jullie om een dosis plezier mee te nemen 😊

Programma:

vanaf 13.00 uur ontvangst

vanaf 14.30 uur aanvang BBQ

17.00 uur einde BBQ (planning)

 

Wij hopen op een grote opkomst! 


***********************************************************************************************************UITNODIGING ARTILLERIE REÜNIE 

ZATERDAG 10 SEPTEMBER


Hierbij de uitnodiging van de Korpscommandanten Korps Veld Artillerie en Korps Rijdende Artillerie met het dagprogramma en hoe je je kunt aanmelden.

Zie voor aanvullende informatie en aanmelden www.veteranenartillerie.nl


Direct aanmelden kan ook via onderstaande link:
https://www.veteranenartillerie.nl/aanmeld-formulier...

Tot zaterdag 10 september!!
******************************************************************************************************************************************

Bij een bezoek aan ons Veteranenhuis ontvangt elke Artillerie Veteraan deze prachtige speld. 

Door de Korpsadjudant van het Korps Veldartillerie zijn deze prachtige spelden ter beschikking gesteld aan het Veteranenhuis Artillerie. Elke artillerist die het Veteranenhuis bezoekt ontvangt eenmalig deze speld na registratie bij het korps als veteraan.
******************************************************************************************************************************************

Geplande activiteiten en extra openingstijden VHA voor het jaar 2022  


Nu de beperkingen zo goed als voorbij zijn hebben we gelukkig weer de mogelijkheid om een aantal activiteiten te organiseren en kunnen we weer vrij bewegen. Zoals je in de onderstaande agenda ziet is er van alles te doen. Wij rekenen op een grote opkomst om er samen gezellige momenten van te maken. Voor elke activiteit volgt een aparte berichtgeving met aanvullende informatie en hoe je kunt inschrijven. Volg regelmatig onze website en/of onze facebook pagina voor het laatste nieuws.

Klik hier voor agenda Geplande activiteiten en extra openingstijden VHA voor het jaar 2022 

******************************************************************************************************************************************

Volg onze website en FB pagina voor de laatste informatie.

Voor dringende hulpvragen zijn wij altijd te bereiken via de mail info@veteranenhuisartillerie.nl of via onze HULP button op deze pagina.

Voor Nuldelijns hulp in uw regio zie onze website en druk op de DISK button.

DISK Nuldelijns Hulp in uw Regio8442


 

website 10-09-2021

laatste update 26-06-2022