Veteranenhuis Artillerie 't Harde
De ontmoetingsplek voor alle veteranen

Veteranen nieuws


Nederlandse Veteranendag 24 juni (defilé) 04-02-2023


Mannen en vrouwen van de artillerie, ook dit jaar gaan we de krachten bundelen en ons presenteren als een club. Samen hebben we een opzet gemaakt om er met z’n allen een mooie Nederlandse Veteranendag van te maken.Zaterdag 24 juni gaan we weer deelnemen met hopelijk een nog groter detachement dan de afgelopen jaren. We lopen gezamenlijk (gemengd) met de twee korpsvlaggen voorop om zo de Artillerie te vertegenwoordigen.

Het programma is ongeveer gelijk aan voorgaande jaren evenals het tenue van beide korpsen. Voor de details worden jullie later nog geïnformeerd door ons.

LET OP!!

Stuur ons even het bevestigingsmailtje (aanmelden) door als je deze van het NLVi hebt ontvangen naar: nlvd2023@gmail.com 

Namens de organisatie Arjan Dijkhuizen en Gerrit Bosch 


10-09-2021

"BUDDY CHECK"

De afgelopen periode is er veel gebeurt omtrent de gebeurtenissen in Afghanistan. Hierdoor kunnen veel herinneringen en emoties naar boven komen voor onze veteranen. Daarom ook de oproep, steun en vang elkaar op waar nodig.

Acute hulp nodig? Bel 088 334 00 00. Dit nummer van het Veteranenloket is 24/7 bereikbaar. Ook als relatie van een veteraan kan je hier terecht.

Wie kan en wil ons  helpen?

Voor de aankleding van het Veteranenhuis zoeken we nog missie spullen zoals schildjes, borst- en mouwemblemen die gedragen zijn tijdens de missies. Ook missie boeken, kleding etc. zijn van harte welkom. U kunt het schenken en de HCKVA zal de spullen registreren in een register. Heeft u iets wat passend is voor het Veteranenhuis laat het dan even weten. U kunt een mailtje sturen naar info@veteranenhuisartillerie.nl

Namens het bestuur van de SVHA op voorhand hartelijk dank.

Nationale Veteranenbegraafplaats Loenen

Op 26 november 2020 is door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander op gepaste wijze de officiële openingshandeling verricht van de Nationale Veteranenbegraafplaats en het herdenkings- en educatiecentrum in Loenen.

Onlangs is er een magazine uitgebracht over de realisatie van de Nationale Veteranenbegraafplaats Loenen en het herdenkings- en educatiecentrum. Wat dit betekent voor de veteraan kunt u vinden op https://veteranenbegraafplaats.org/.