Korte uitleg en motivatie aanvragen Veteranenpas

Beste collega veteraan,

 

Hieronder geven wij u in het kort aan wat er zoal mogelijk is zodra u in het bezit bent van een veteranenpas.

  1. U ontvangt periodiek als houder van de Veterenpas gratis het magazine Checkpoint. Dit is een op de Veteraan gericht blad met mooie verhalen, aanbiedingen, aankondigingen reünies en nog veel meer.

  2. Als post actieve veteraan heeft u recht op 1x per jaar 2 gratis treinkaartjes voor het bezoeken van veteranenevenementen. Deze kunt u bv. gebruiken om samen met ons op Prinsjesdag naar Den Haag af te reizen om daar een mooie dag te beleven. (simpel aan te vragen via uw “Mijn NLVi” , onder de knop evenementen).

  3. Met uw veteranenpas krijgt u bij vele bedrijven, winkels, horecaondernemingen, dierentuinen en musea korting voor U en uw partner.

  4. Voor het bezoeken van de Nederlandse Veteranendag in Den Haag kunt u gratis 2 extra treinkaartjes en evt. tribunekaartjes aanvragen (aan te vragen via uw “Mijn NLVi” , onder de knop evenementen).

  5. Wilt u de Indië herdenking in Roermond bijwonen ook dan kunt u 2 extra treinkaartjes aanvragen (aan te vragen via uw “Mijn NLVi” , onder de knop evenementen).

  6. En zo zijn er nog veel mooie voordelen die u kunt krijgen met uw Veteranenpas, dus meer dan de moeite waard om deze middels onderstaande knop aan te vragen.